vrijdag 3 november 2017

Manos del Uruguay

Ik heb zoveel plezier van mijn sjaaltje; het is superzacht, in de zomer niet te warm en bij kouder weer lekker warm in mijn nek. Ik wilde er nog een maken in een andere kleur.

Ik deed wat speurwerk op internet en kwam bij WollyWanka terecht. Zoveel mooie kleuren, kiezen werd moeilijk.

Uiteindelijk koos ik voor een witte streng.  Het stekenpatroon haalde ik uit een van mijn vorige sjaals.Een ideale sjaal om tijdens lange fietstochten in de zomer rond je hals te doen.Kiezen was moeilijk, dus ik koos ook nog een mooie grijze uit. Sjaals heb je immers nooit teveel. Voor deze sjaal gebruikte ik een stekenpatroon dat ik hier terugvond.Gisteren stopte ik de 2 draadjes in en ging de sjaal direct om.Als ik het helemaal volgens het boekje zou doen, moet ik de sjaals eerst nog even "blokken", maar daar heb ik het geduld niet voor ;).Ik doe ze liever al gelijk aan...9 opmerkingen:

 1. Hupla nog eentje met weinig geduld!:-) Blokken? Ook iets wat ik niet doe of als ik het dan al een keertje doe, doe ik het weer niet lang genoeg want dan zie ik weinig of geen verschil. Mooie sjaals, mooi patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schone sjaals ! Ik blok alleen als het in elkaar gezet moet worden en het teveel omkrult. Ik blok wel op de luie manier : met stoom uit het strijkijzer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige sjaals zijn dat leen. Erg mooi en knap.
  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet toegeven dat ik ook niet blok, indien nodig met het strijkijzer.
  Groot gelijk om die mooie sjaals direct aan te doen.
  Fijn weekend,
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze zou ik ook niet geblokt hebben hoor, dat heeft geen zin :-)))
  Veel plezier met je mooie zachte sjaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie sjaals. Ziet er uit alsof je het met heel fijn garen hebt gehaakt. Moet ik toch ook eens doen. Ziet er zo prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet ervan! Het zijn prachtige sjaals geworden.

  BeantwoordenVerwijderen