donderdag 26 oktober 2017

Pluimvee

Deze zomer kreeg ik het verzoek om 3 kippetjes te haken. Het werd een cadeautje voor 3 vriendinnen.

Ik gebruikte terug het patroon van Herriet. Elke kip kreeg haar eigen kleur voor het halsrandje.Ook haakte ik tijdens de zomer met  Rico Creative Bubble. Ik zag het nieuwe garen al verschillende keren voorbij komen op vele blogs en werd nieuwsgierig. Toen ik het in de winkel zag liggen, kocht ik direct 2 bolletjes.

Het leek me leuk om er een eendje mee te maken. Het haken viel mee, opvullen deed ik met losse draadjes van het garen.Bij een bezoekje aan de kleinkinderen mocht het eendje onmiddellijk mee in het plonsbadje dat nog buiten stond.

   

Ik ben nog aan het broeden op nieuwe ideetjes voor dit garen ;).

7 opmerkingen:

 1. De kipjes hebben hun stok gevonden en leven nog lang en gelukkig ��������

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, these are so fun! We love chickens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk leuk, die kippetjes, ik heb er ook een, heb je misschien wel gezien, ze is niet meer bij het eierkastje weg te krijgen ;) Ja natuurlijk mogen die gezellige eendjes meteen mee in bad, die mochten nog met mij mee in bad ;) Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het pluimvee ziet er leuk uit. Als echte scharrelkippetjes. Heet badeendje is schattig en houdt duidelijk van badderen. Maar ja, hij is nog wel wat alleen. Dus meer badeendjes? Een leuke dolfijn of vis of een leuk bootje om van dit garen te haken?

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen