donderdag 6 augustus 2015

Nieuwe slabben

Er mochten enkele nieuwe, grote slabben bijkomen. Momenteel worden de oude van onze kinderen nog gebruikt voor de kleinzoon, maar ze zijn dringend aan vervanging toe.

De oplossing kwam toen ik deze "handdoek" zag.De jongste dochter kreeg deze bij de aankoop van haar nieuwe tennisracket. Ze dacht deze handdoek nooit te gebruiken en hij bleef ongebruikt in de kast liggen. Hij had de perfecte grootte om er enkele grote slabben uit te maken.

Ik gebruikte een oude slab als patroon, zocht tussen de stoffenrestjes lapjes om de reclame te bedekken en vond ook nog bijpassend biaislint.


3 slabben van ong. 40 x 30 cm. Er kan weer lekker gesmuld én gemorst worden ;)!


5 opmerkingen:

 1. Die zijn tien keren schoner dan de slabbekes die ge tegenwoordig in de winkel vindt ! Lang leve de handdoek van K-Swiss :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk.
  En ze lijken ook zacht.

  Knoeien maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gedaan, unieke slabbetjes, zijn niet te koop in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hele mooie slabben!!! Kruipt wel wat werk in hé. Over de deurtjes van het kastje: het zijn pivoterende deurtjes. boven en onderaan het deurtje een gaatje gemaakt. en dan door bovenkant en onderkant van de kast een staafje er door. zo draaien ze open zonder dat je scharniertjes nodig hebt. snap je het? groetjes Katrientje

  BeantwoordenVerwijderen