vrijdag 22 mei 2015

Gewonnen!

Woensdag kwam de postbode op mijn werk langs om een pakje af te geven voor mijn werkgever. Toen hij mij zag, zei hij direct: "'k Heb ook een pakje voor u bij.  Zal ik dat hier maar afgeven?" Tuurlijk mocht hij dat afgeven!
Het pakje was afkomstig van Micheline, ik won bij haar een give away.

Tijdens de middagpauze vlug naar huis en eindelijk kon ik mijn pakje openmaken. Wat een verrassing! Zo veel leuke dingen die er in zaten!Een bolletje Catania Color. Ben al volop aan het verzinnen wat ik er mee ga maken ;).Mooie knoopjes.Enkele kaartjes met een tekst vol waarheid.Leuke visitekaartjes van Micheline.Een doosje vol letterkralen.Een mooi bloemenvaasje.Superleuke labels!En tot slot een hele mooie bloemenslinger (heb je hier een werkbeschrijving van Micheline?).Dank je wel Micheline! Nog eens proficiat met je blogverjaardag en doe er nog vele jaartjes bij!

5 opmerkingen:

 1. What a wonderful giveaway, I love those labels for crochet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dag Leen , bedankt voor zo een mooie beschrijving van mijn cadeautjes, kaartjes zijn om uit te delen en de bloemenslinger is van "Saar en mien" , heel eenvoudig en toch zo mooi, blij dat her vaasje niet stuk is gegaan in het transport, geniet van de cadeautjes
  Micheline ( en gelukkige huwelijksverjaardag)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie give-away kreeg je! Ik was nieuwsgierig en kwam hier via Micheline even kijken en heb direct nog even verder gekeken. Mooie blog! Wat een prachtige deken! Ik kom vaker kijken, dus tot ziens!
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je mooie cadeau!
  Prettig weekend,

  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg! Gefeliciteerd en geniet van je cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen