zaterdag 7 maart 2015

Workshop

Vorige week zaterdag was het zo ver: onze workshop granny squares & stripes. Een gezellige namiddag met 17 deelnemende dames. Ook het zonnetje was er bij! Ik heb geprobeerd om een selectie te maken uit de vele foto's om de sfeer tijdens de workshop weer te geven.

De kussens, die we als voorbeeld maakten, werden klaargelegd. K. had haar mooie omslagsjaal aan, ook gemaakt met granny stripes.
De mooie kleurtjes wol samen op de tafel. Moeilijk om te kiezen ;).Zorgen dat er genoeg zitplaatsen zijn in het zonovergoten zaaltje.

Dankzij de duidelijke uitleg die K. in het boekje plaatste, kon er al vlug begonnen worden met haken. Met z'n tweeën sprongen we bij waar er hulp nodig was.


 


Zoals jullie kunnen zien, werden we verwend door S. en D. van De Villa.  Ze zetten lekkere koekjes en cake op de tafeltjes.
Bij sommige was het geleden van in de lagere school dat ze een haaknaald vasthadden, maar tegen het einde van de namiddag had iedereen de steken goed onder de knie.

S. is slimmer dan mij. Zij stopt regelmatig de draadjes in, zo moet je niet nadat je werk klaar is nog een grote hoop draadjes wegwerken...Enkel dagen na de workshop, tijdens het HandWerkCafé op donderdagavond, had één van de deelneemsters haar kussen bij. Het moet enkel nog dichtge(h)maakt worden.
Volgende week de agenda's bij elkaar leggen en een datum prikken voor onze jaarlijkse tentoonstelling, dan kan iedereen alle kussens komen bewonderen.4 opmerkingen:

 1. Wat een bruisende activiteit.
  Zo te zien een heel geslaagde namiddag.
  Het moet mooi zijn als op een tentoonstelling alle kussens bij elkaar komen te liggen!

  Ik denk dat alle 17 dames erg trots zijn op hun prestatie!

  Prettig lenteweekend nog,

  brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zal gezellig geweest zijn! Kussens zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was zo te zien heel gezellig. Mooie resultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er uit alsof jullie het supergezellig hebben gehad!! Hartstikke leuke projectjes :)
  Dank je wel voor het meedoen aan de linkparty!
  groetjes
  Barbara
  www.busyfingersbusylife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen