woensdag 11 maart 2015

Griep

Deze "voor"-foto nam ik maandag.Met de bedoeling om de hobbykamer eens goed op te rommelen.  Na de vele naai-uurtjes van de laatste weken, is dit méér dan nodig.Helaas, in de namiddag overviel mij plots een onverklaarbare vermoeidheid, jàren geleden dat ik me zo moe had gevoeld. Nog een klein uurtje later hoge koorts, koude rillingen, duizelig, pijn over gans mijn lichaam...  Om 18.00 u al m'n beddeke in en met vele korte stukjes slaap de nacht doorgekomen.

Het verdict van de dokter gisteren: griep. En ik die dacht dat de griepepidemie al lang het land uit was...

Vandaag gaat het wat beter. Minder koorts, kan mij al iets langer dan een kwartier ergens op concentreren. Haken; geen zin in en zou ook niet lukken met deze pijnlijke spieren. Laat staan dat ik nu een hobbykamer zou opruimen. Op de "na"-foto's zullen jullie dus nog even moeten wachten.

Deze foto nam ik vanmiddag.Dit is wat ik de voorbije dagen zie: een zonnetje dat door de ramen naar binnenschijnt en een hondje dat  zich in dat straaltje zon neervlijt en dicht tegen mij aankruipt.

10 opmerkingen:

 1. Gelukkig knap je weer een beetje op! Beterschap! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vlug beterschap,
  dat kan niet anders,
  zo lekker in de zon
  met een warme hond op je
  en een super mooi deken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En idd, 't is een heerlijk deken met veel herinneringen.

   Verwijderen
 3. Veel beterschap! En de griep is idd nog niet verdwenen. We zaten ook met een ziek meisje deze week met dezelfde symptomen als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Buiten de vermoeidheid ben ik terug in orde. Nu maar hopen dat de rest hier in huis gespaard gaat blijven.
   Beterschap aan de dochter!

   Verwijderen