zaterdag 15 december 2018

Ajeto!

Deze zomer zag ik bij Angélique de helden van kleinzoon Storm voorbij komen. Meer dan een half jaar had ik geen haaknaald vast, maar nu begonnen de vingers te jeuken ;).

Even bij Angélique nagevraagd waar ze het patroon vond, de juiste kleurtjes bijeen gezocht en hopsa, haken maar. 



Ik was het haken nog niet verleerd, al duurde het wel wat langer dan vroeger wegens pijnlijke vingers en polsen. Maar na een kleine maand waren ze klaar: Buurman & Buurman!




De kleinzonen waren verbaasd en verrast toen ze hen in de speelgoedmand zagen liggen ;).


Tot nu toe is dit het enige wat ik dit jaar gehaakt heb en dat zal het ook blijven. Ik sukkelde al enkele jaren met herhaaldelijke ontstekingen in mijn linkerschouder. Een oorzaak werd er niet gevonden. Veel oefeningen, kiné en zelfs een inspuiting kregen het niet onder controle. Tot ik zelf bedacht of het misschien iets met het haken te maken zou kunnen hebben? En inderdaad, zo goed als niet gehaakt de voorbije 11 maanden en schouder bijna volledig genezen.

Jammer, maar het is zo. Momenteel borduur ik een beetje en heb het gezellig druk met mijn werken voor de opleiding Vrije Grafiek.

De knuffels en dekens die ik nog heb liggen, verkoop ik momenteel in het kader van de Warmste Week t.v.v. Ispahan. Via mijn vriendin M. ondervond ik welk prachtig werk zij verrichten. Interesse? Je kan een kijkje nemen op mijn FB-pagina.



 
 


4 opmerkingen:

  1. Ach wat zijn ze leuk !!! Even borduren is ook leuk sterkte met de schouder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vrolijk stel en de kleinzonen blij.
    Veel beterschap met de schouder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leukerds! Hier word ook niet gehaakt, tenniselleboog.... Niks aan! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  4. O, ik kan me de gezichten van die knullen wel een beetje voorstellen, haha! Ze zijn ook wel erg mooi geworden, jouw buurmannen! Zo jammer dat je niet meer kunt haken. Misschien af en toe een klein stukje?

    BeantwoordenVerwijderen