zaterdag 21 mei 2016

Tentoonstelling(en)

Nog geen plannen voor dit of volgend weekend? Hier enkele tips ;).

Morgen start de jaarlijkse tentoonstelling van IKO, de kunstacademie waar ik de lessen Vrije Grafiek volg.
Het voorbije schooljaar deed ik vooral collografie, kartondruk en lino en heb geprobeerd om er mijn handwerkhobby bij te betrekken.

De uiteindelijke resultaten zijn te bekijken op de tentoonstelling (ben vergeten er foto's van te nemen).
Ben je geïnteresseerd in Vrije Grafiek, Binnenhuiskunst, Beeldhouwen, Keramiek, Fotografie, ... Kom dan zeker een kijkje nemen, 't is meer dan de moeite waard!

Voor volgende week staat er een andere tentoonstelling gepland, namelijk die van ons HandWerkCafé. Tijd en zin om een kijkje te komen nemen, of kom je graag een namiddag met ons handwerken, kom dan zeker af! Plaats genoeg aan onze tafel(s)!Tot slot nog een tentoonstelling die ik onlangs zelf bezocht en die nog 1 week loopt: Letters. Ook zeker de moeite om te bezoeken, vooral het werk van Ann sprak me erg aan.En? Hebben jullie nog tentoonstellingstips voor mij?
4 opmerkingen:

  1. Dat klinkt allemaal erg leuk maar zoals je zelf al zei, je woont wel een beetje heel erg ver bij mij vandaan! Ik mail je eerdaags even terug. ;-) XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Looks like a great exhibition, if only I were a little closer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat lijkt me echt tof om te volgen. Heb er zelf ook al aan gedacht, maar ik vrees dat ik er niet de tijd voor heb. Leuk dat je het handwerk probeert te verwerken met het grafische.

    BeantwoordenVerwijderen