maandag 28 oktober 2013

Dan maar haken...

Midden vorige week werd ik geveld door hevige rugpijn. Ik zag heel mijn week in duigen vallen :(. Moest nog 1 dag werken, maar dat lukte niet. Natuurlijk overkomt zoiets je wanneer je agenda helemaal vol staat...

Zou naar een toneelvoorstelling gaan, was onmogelijk. Jammer genoeg was het de laatste voorstelling van het stuk dat ik wilde gaan zien...

Rechtstaan, liggen, bewegen,... ging niet, zelfs ademen was moeilijk. Zitten was nog het makkelijkste. En wanneer je gefrustreerd bent omdat je niets kan doen, lukt zelfs lezen niet. Dan maar haken. Werkt dus écht rustgevend!

Bij Poekie won ik de give away. Eén van de prijzen was een patroontje. Ik probeerde het al eerder uit, maar maakte het nu met enkele draad en dunnere haaknaald. Ik vind mijn nieuwe popje mooier dan de eerste.
Hoe leuk het ook kan zijn om extra tijd te hebben om te haken; ik wilde toch van mijn rugpijn af. Donderavond kon ik bij de osteopaat terecht. De pijn werd minder en draaglijker. Vrijdag had ik een dagje verlof genomen, ik had mij die wel iets anders voorgesteld. Gelukkig beterde mijn rug zo dat ik op vrijdagavond toch naar het optreden van de schoondochter kon gaan kijken.

Aan Liesbet had ik beloofd om tijdens de openboekdagen gelukspoppetjes te komen haken. Wat was ik zaterdagochtend blij dat de pijn in mijn rug bijna weg was!

Het was voor mij de eerste keer dat ik haakte terwijl vele mensen op mijn vingers keken ;). Het was leuk om te doen. Ook zeer leuk om mensen te kunnen helpen kiezen bij het zoeken naar creatieve boeken. Blij dat er nog zovelen zijn die graag zelf iets creëren en/of boeken uitzoeken om hun (klein)kinderen te stimuleren om te handwerken!

Zaterdagavond ging ik ook nog naar het "50-jarigenfeest" in ons dorp. Mijn stem heb ik ergens op het feest achtergelaten. Zo veel gebabbeld. Tof om je klasgenootjes van vroeger terug te zien! De organisatoren hebben dit prima gedaan!

Gisteren heb ik me dan maar weer, hakend, in de zetel gezet. De poppetjes van zaterdag zijn nu allemaal afgewerkt.
Aan al dat haken heb ik een klein kloofje overgehouden in mijn linkerwijsvinger ;).
Mijn rug is bijna terug in orde. Morgen nog een bezoekje bij de osteopaat en hopelijk blijft de pijn daarna volledig weg.
9 opmerkingen:

 1. Niets zo erg als rugpijn... Gelukkig dat je nog een beetje kon haken. Het resultaat mag er zijn.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap, gelukkig kon je nog wat haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, je bent toch nog heel productief geweest, leuk allemaal!
  Heel veel sterkte met je rug, hopelijk blijft de pijn weg nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kok is super lief !!

  Groetjes
  Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag leen ! Wat tof sèg : jouw blog ! wist dat je creatief was maar dan ook nog een eigen blog ! vind ik geweldig :) je poppetjes zijn leuk en ik hoop dat je een goede verkoop hebt met de kerstmarkt ! nog de groetjes aan Lotte :) Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, al deze schattige poppetjes!

  BeantwoordenVerwijderen