woensdag 15 maart 2017

Cadeautjes

De voorbije 3 maanden werden er verschillende cadeautjes gemaakt en afgegeven. Maar de tijd en vooral zin ontbrak me om ze te bloggen.
Ik ga proberen om mijn achterstand in te halen.

Een vriendin verhuisde tijdens de feestdagen met haar man en zoon naar hun nieuwe woonst. Voor hen maakte ik sleutelhangers, dezelfde als die An ooit maakte als cadeautje op een picknick.
Diezelfde vriendin was begin deze maand jarig. Ik nam als cadeautje een van mijn gehaakte mandjes mee gevuld met versgebakken wafels.De meisjes van ons gezin kregen een tasje cadeau met de feestdagen. Uit het restje Kraft-tex kreeg ik net 3 portemonneetjes voor de jongens. Ik maakte ze volgens de handleiding van Marieke.Schoondochter Eline kreeg nog een gsm-hoesje cadeau. Ik gebruikte een restje kurkleer, een stukje uit een afgedankt nepleren rokje van een van de dochters en klein stukje Petit Pan. Ik gebruikte dezelfde werkwijze als voor de tablethoes.

Nog voor de schoondochter: een brillenhoesje om haar zonnebril te beschermen. Hiervoor gebruikte ik een restje van het hemdje dat ik voor Storm maakte.Een van de volgende dagen zien jullie een ander deel van de gemaakte cadeautjes. Nu roept het zonnetje me om in de tuin te komen genieten/werken ;).


11 opmerkingen:

 1. Goed bezig Leen, allemaal schoon gerief !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke cadeautjes Leen maar het was niet ik die de huisjes maakte op de Misteria Lane Picknick. Het was Annekemandarieneke. Ere wie ere toekomt hé. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke sleutelhangers en dat mandje met wafels vind ik ook een super leuk idee.
  De andere dingen die je gemaakt zijn ook mooi hoor, maar voor mij persoonlijk springen de andere eruit ;) Je bent lekker productief geweest :) Veel plezier in de tuin, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke cadeautjes voor elk wat wils

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Wat een inhaalslag, wat een mooie creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht al, bekende huisjes! Leuk om weer zoveel moois van jou te zien. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke cadeautjes! Je ben flink bezig geweest. Dat wordt vast gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Such nice homemade gifts. I would take anyone of them! Thanks for sharing with us at #CCBG

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Such lovely gifts. A handmade gift is always a treasure. Thanks for sharing at the #ThisIsHowWeRoll Link Party.

  BeantwoordenVerwijderen