vrijdag 21 oktober 2016

Luchtige sjaal

Vorige zomer zag ik deze sjaal passeren. Ik wist direct welke bolletjes ik hiervoor ging gebruiken. In mijn voorraad lag nog een heel pak van Phildar "Chrone Phil". Ooit in de solden gekocht, zonder er direct een doel voor te hebben.

Het werd nog wel een heel gezoek welke haaknaald ik best zou gebruiken. Verschillende probeersels later, besloot ik nr. 9 te gebruiken. Die gaf het mooiste, luchtige resultaat.Het patroon paste ik een beetje aan. Ik startte elke rij met een "half gaatje" en eindige elke rij met een "heel gaatje". Als je het telpatroon bij Lisanne bekijkt, snap je zeker wel wat ik bedoel.De sjaal lag al een hele tijd klaar. Ik moest enkel een paar draadjes instoppen én de franjes er aan bevestigen. Eindelijk is ie showklaar.
Tot slot heb ik er nog één van mijn labeltjes aangestikt. Net echt ;).Zo, ik sta bijna bij met al mijn werkjes die lagen te wachten op een kleine afwerking. Volgende week volgt er nog eentje.

7 opmerkingen:

 1. Dat is een mooie, chique sjaal geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful shawl! I love the color too!
  Have a fabulous weekend!
  Hugs and love from Portugal,
  Ana Love Craft
  www.lovecraft2012.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Aparte kleur; goed gekocht!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So pretty! :)

  I would love for you to share this with my Facebook Group for recipes, crafts, tips, and tricks: https://www.facebook.com/groups/pluckyrecipescraftstips/

  Thanks for joining Cooking and Crafting with J & J!

  BeantwoordenVerwijderen